Содена питка с Розмарин doTerra
СОДЕНА ПИТКА С ВКУС И АРОМАТ НА БИЛКИ
Този прост билков хляб с етерично масло от розмарин е ароматен, пухкав и вкусен. Следващият път, когато имате нужда от нещо, което да предложите с вашите предястия или както сега ги наричат стартери / да му се не видеше и терминологията/ или се нуждаете от нещо лесно, което да донесете на парти, опитайте тази рецепта с участието на розмариново етерично масло.Притежаваща всички вкусове и ползи, които Розмарин има, тази рецепта ще бъде не само повторена но и подесетена!
Включете фурната до да загрява за да достигне необходимите 200 градуса и намажете с мазнина хартията за печене, която сте поставили в тавичка. Разбъркайте брашно, сол, бакпулвер предварително сложен в мляко, разтопено масло, сушени билки и етерично масло от розмарин. Замесете тестото. Разточете тесто и нарежете на триъгълници. Намажете с разтопено масло. Печете 15 минути или до златисто кафяво.
Коментари
Публикуване на коментар